רופא מומחה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

21/12/2014 | 18:21 | מאת: Rachel Gourvitch

שלום למשה ולחברי הפורום, אני מחפשת נירולוג/ית באזור תל אביב והסביבה שמתמחה/ת במיאסטינה גרביס במסגרת קופת חולים מכבי. אמי היתה מטופלת במשך שנים אצל דר קרני שעזב לאחרונה את מכבי בתודה מראש ובברכת חג חנוכה שמח רחל גורביץ

שלום רחל, נוירולוג טוב שאני יכול להציע לך הוא ד"ר מרק הלמן שמקבל במרפאת מכבי ברעננה רח. אחוזה 124 (רחוב ראשי) 09-7470777

24/12/2014 | 00:45 | מאת: Rachel Gourvitch

תודה משה. לך ולחברי הפורום , איחולים לשנת 2015 מבורכת בבריאות ושמחה.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס