רמות גבוהות בבדיקת אציטין כולין

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

27/06/2014 | 00:48 | מאת: פנינה

מה זה אומר שבבדיקת אציטין כולין יוצא לי 32.3 והרופא שואל אותי איך אני עומדת על הרגליים??

שלום פנינה. תוצאת בדיקת דם ל"נוגדנים כנגד קולטני אצטילכולין" - 32.3 מציינת שאת חולה במיאסטניה גרביס. אם נוירולוג שאל אותך את השאלה הספציפית "איך אני עומדת על הרגליים??" זה מציין ש- או שהוא התכוון למשהו ספציפי שאת ציינת לפניו . . . . או שהוא נוירולוג שאין לו הרבה ניסיון בטיפול בחולי מיאסטניה. פנינה, אם את חולת מיאסטניה שקיבלה כרגע אבחנה ואת מעוניינת לקבל אינפורמציה ועזרה בניהול חייך כחולת מיאסטניה ,, צרי איתי קשר בדוא"ל ותקבלי את כול מה שנדרש לך.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס