מיאסטניה מולדת

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

12/05/2014 | 20:34 | מאת: סימי

שלום, כל חיי אני סובלת מחולשה קיצונית בשרירים ועד כה (אני בת 32) לא מצאו את המקור לחולשה הזו. באחרונה רופאת משפחה שהלכתי אליה מצאה שקיים אצלי בדם חומר בשם מרקר במינון גבוה אשר יכול להעיד על מיאסטניה ושלחה אותי לנוירולוג. מאז קראתי על המחלה וזה כאילו כתבו עליי... האם תוכל להפנות אותי לנוירולוג המתמחה במיאסטניה בירושלים? תודה, סימי.

שלום סימי. איך את יודעת להגדיר את מחלתך כ- מיאסטניה (מולדת) מלידה ? אם תשובתך תהיה לעניין אוכל לשלוח לך בדוא"ל חומר על המחלה (CMS). אם אכן את חולת CMS אני מציע שתפני לפרופ. זוהר ארגוב בהדסה עין-כרם

13/05/2014 | 01:47 | מאת: סימי

שלום משה. כרגע זה עוד בגדר חשד. קיבלתי הפנייה לנוירולוג ורציתי ללכת כבר למישהו שמבין בתחום ע"מ שהאבחנה תהיה מדוייקת ככל הניתן. אם בסוף התהליך יתברר כי אכן אני סובלת ממיאסטניה, אצור עמך קשר לצורך קבלת החומר במייל. תודה רבה רבה! סימי.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס