בדיקת sfemg

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

26/03/2014 | 16:29 | מאת: אנונימי

שלום. מר פיק, האם ידוע לך האם נעשת בדיקת sfemg בבית חולים ברזילי? ואם מישהו התנסה בבדיקה זו. תודה.

לפי שלתך אני מבין שאתה גר בדרום, יש לך סימפטומים של מיאסטניה וקבלתה הפניה לבצע SFEMG. איני בטוח אם בדיקה כזו מתבצעת בבי"ח ברזילי ואיני בטוח אם נמצא שם נוירולוג מנוסה שמכיר טוב מיאסטניה ולכן הייתי מציע לך לפנות לבי"ח במרכז. אישית אני הייתי ממליץ על פרופ. שדה שהוא מספר 1 בנושא. לא מעט חולים עוברים את הבדיקה הזו ואני בתוכם. אם אכן אתה בתהליך לאבחנה למיאסטניה בעקבות סימפטומים ומעוניין לדעת איך להתקדם בעניין צור איתי קשר 09-7727060 והעזור לך.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס