רופא מומחה למנסטיה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

10/03/2014 | 11:24 | מאת: שאול

לפי ההתכתבות בפורום הבנתי שלא כל רופא מבין במאנסטיה. האם תוכלו להמליץ על רופא מומחה למנסיה גרביס בארץ ? תודה ,ובריאות.

שלום שאול, הנוירולוגים המנוסים ביותר בטיפול בחולי מיאסטניה ושהמבינים ביותר על המחלה מפוזרים במקומות שונים בארץ. אם אתה מעוניין באינפורמציה שתתאים אישית אליך, שלח לי מייל ואשלח לך חומר אינפורמטיבי על המחלה, החיים עם המיאסטניה ואמליץ לך על רופא לאחר שאכיר אותך ואת מקום מגורייך.

02/11/2014 | 01:21 | מאת: אנג'לה יסייב

שלום, מבקשת בבקשה תעזרו לי למצוא רופא מומחה לאימא שלי שחולה במחלה הזאת כבר הרבה זמן, המצב שלה מדרדר. מקווה שתחזרו אלי בקרוב. אני כבר לא יודעת למי לפנות הטיפול שהיא מקבלת לא עוזר, שמעתי שאפשר לנתח את זה.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס