התפתחות התסמינים

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

16/02/2014 | 14:38 | מאת: שמחה

שלום לכולם, לפני כ 10 שנים שמתי לב לפיזלה מזערית בזווית מאוד מסויימת, כיום אני סובל מפזילה מציקה שכנראה החמירה, בנוסף שמתי לב לאחרונה שעפעף ימין שלי צונח טיפה בוודאות, הייתי אצל רופא נרולוג שבדק לי תנועות עיניים ומיצמוץ וכנראה לא שם לב לצניחת העפעף.. האם אלו סימנים למיאסטינה ? ומה עושים? תודה רבה ויום טוב.

שלום שמחה, מה שעליך לעשות הוא לפנות לנוירולוג (שמבין במיאסטניה)לעבור בדיקות לשם אבחנה כולל שליחת בדיקת דם ל "נוגדנים כנגד קולטני אצטילכולין". אם אתה חולה מיאסטניה ללא אבחנה וללא טיפול הסימפטומים יכולים להתווסף ולהופיע בכול אחד מה "שרירים הרצוניים"

17/02/2014 | 15:42 | מאת: שמחה

תודה רבה משה, הרופא הנרולוג שבדק אותי אומר שמיכוון שזה התחיל לפני כ10 שנים ורק.בשלוש שנים האחרונות החמיר זאת לא ניראת לו בעיה נורולוגית .למרות ששמתי לב צניחה מזערית של העפעף בעין ימין.. כמו שאמרת ביקשתי בדיקות דם ובדיקות נוספות, מה דעתך בנושא האם זה נכון שמכוון שכל הסיפור התחיל לפני 10 שנים זה לא נראה שייך?

18/02/2014 | 12:18 | מאת: שמחה

האם מישהו מכיר נירולוג מומחה למנסטיה גרביס? אני חושש שהרופאים שאני נבדק אצלהם לא מספיק מתמצים תודה מראש.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס