האם זה מיאסטניה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

15/02/2014 | 19:43 | מאת: מיכל עשת

הSero negative myasthenia הגדרה של הנוירולוג למצבי היא כרשום לעיל האם זה כן או לא המחלה בעיקרון זה בא לידי ביטוי בצניחת עפעפים

שלום מיכל, Sero negative myasthenia זה מציין שאת חולת מיאסטניה שתוצאות בדיקות הדם לנוגדנים לאצטילכולין ול- MuSK חזרו שליליות. הקביעה שאת חולת מיאסטניה למרות שלא נמצאו נוגדנים בדמך נקבעה ע"י הנוירולוג על סמך הסימפטומים שאת מציגה, הבדיקה הפזיולוגית שהנוירולוג ערך לך במשרדו/בבי"ח והשגת תוצאות טובות מבשימוש במסטינון.

16/02/2014 | 09:55 | מאת: מיכל עשת

כרגע זה בא לידי ביטוי בצניחת העפעפיים ואני עומדת לעבור ניתוח האם זה אמור לתקוף אברים נוספים בגוף?

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס