חשד למיאסטניה גרביס

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

12/02/2014 | 17:11 | מאת: עופר

שלום, בן 56 -עד לפני כ חודש בריא לחלוטין, מאז החלו התקפות כאבים למשך כ שעה עד כמה שעות בכל פעם, מעל לעין ימין ומסביבתה מלווה בכפל ראיה. בין התקפה להתקפה הכאב חולף והראיה מסתדרת. בוצעו מספר בדיקות CT ואולטרה סאוד של העורקים ולא נמצא דבר. נשלחתי לבצע SF-EMG ובדיקות דם בהתאם. שאלותיי הן: 1. איכן ניתן לבצע בדיקת SF-EMG מהימנה? 2. האם התופעות שתיארתי כאן מאפיינות את המחלה? תודה על הייעוץ, עופר.

שלום עופר, את תשובתי נתתי לך בפורום התמיכה באתר BeOK ושלחתי לך דפי אינפורמציה בדוא"ל

14/02/2014 | 17:56 | מאת: עופר

שלום משה, קבלתי את דפי המידע ששלח לי, ובהחלט מענין. ושוב תודה על העזרה, אני אעדכן לאחר הבדיקות. בברכת שבת שלום, עופר.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס