ניתוח בהרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

31/07/2013 | 11:29 | מאת: רחלי אביטל

חולת מיאסטניה עברתי לפני חודש כריתת כיס מרה למרות שידעתי את הרופאים שאני חולה במיאסטניה והיו הוראות למהנוירולוג לגבי ההרדמה קבלתי וואבן לפני וואבן אחריהניתוח כשאושפזתי עקב דלקת קבלתי אנטיביוטיקה שלא מתאימה לחולי מיאסטניה יש לציין שההתאוששות אחרי הניתוח היתה איטית וקשה. אי שקט, חולשה, אי יכולת לקום מהמיטה, רצון להניח את הראש, בבית חולים בקשתי משהוא להרגעה נאמר לי שאין להם בשבילי כחולת מיאסטניה

שלום רחלי, מדוע את נכנסת לפורום זה ולא לפורום התמיכה בפייסבוק בו נמצאים בימים אלה כול חולי המיאסטניה שמנהלים שיחות בעניני המחלה ? הכנסי לעמוד הבית שלי בפייסבוק Moshe Pick , רשמי בקשת חברות ואכניס אותך לפורום. ללא חברות בפורום אינך מסוגלת לראות את קבוצת התמיכה את ההתיחסות לסיפורך תקבלי במקום בו נמצאים החולים.

02/08/2013 | 10:24 | מאת: 2neders

מר משה פיק הנכבד בכל זאת אתה ממשיך להתנהג כאילו אין בלעדך ורק אתה מכניס /או לא אנשים לפייס בוק ובלעדיך אי אפשר לראות את הקבוצה . לפני שנתיים שאבו לי את כיס המרה בגלל אבן אחת גדולה כגודל כיס המרה ביום שישי ב 12 בצהריים הגעתי לביה"ח אלישע ןלמחרת ב 10 בבוקר כבר נהגתי הביתה עם 3 חורים חדשים זה מאד אינדבדואלי ואין הכללות כמובן שזה היה עם רופא מרדים שנערכה היכרות ביננו לפני הניתוח והוסבר כל הבעיתיות של המיאסטניה כולל ייעוץ טלפוני של הניאורולוג רק בריאות 2neders

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס