רופא נוירולוג מומחה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

11/07/2013 | 10:54 | מאת: גלית

שלום לכולם, האם יש רופא נוירולוג אשר מומחה במיאסטניה גרביס? אשמח להמלצות. יום טוב לכולם! גלית

13/07/2013 | 13:08 | מאת: 2neders

רופא ניאורולוג מומחה בחיפה(כרמל) מבין במיאסטניה מטפל בי תקופה ארוכה לשביעות רצוני ובהצלחה ד"ר צבי באום 04-8385422

שלום גלית, ישנם מספר נוירולוגים טובים שמטפלים בחולי המיאסטניה בארץ. אספק לך ברצון שם/ות לאחר שאדע באיזה איזור בארץ את מתגוררת והאם את מחפשת רופא שיטפל בך במחלה לאורך זמן או "מומחה" לשם יעוץ וקבלת "דעה שניה". היות וב"קבוצת התמיכה MG באינטנט" נמצאות כיום 4 חולות בשם גלית, איני יודע אם את אחת מהן או חולה חדשה. אם את אמנם חולה חדשה ומעוניינת להצטרף לקבוצה בכדי לקבל את כול האינפורמציה שחולת מיאסטניה נדרשת לו, שילחי לי מייל לדוא"ל של הקבוצה ותקבלי את האינפורמציה [email protected]

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס