איפה מבצעים טיפולי שיניים???

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

07/12/2011 | 14:34 | מאת: מיטל

שלום, מישהו יכול להמליץ על רופא שיניים טוב שהתנסה עם חולי מיאסטניה, יודע מה מותר ומה אסור וכו'? משה - אודה מקרב לב על קבלת הרשימה המעודכנת של התרופות האסורות בטיפולי שיניים (אם זכרוני אינו מטעני, קיימת רשימה כזאת ברשותך?). בברכה, מיטל

שלום מיטל, המקום הכי טוב והכי בטוח לחולי מיאסטניה לקבל טיפולי שיניים הוא במרפאת שיניים לחולים כרוניים. מרפאה כזו קיימת בבי"ח אסותא רמת-החיל ת-א בשם "מכבידנט" שאומנם שייכת לקופת חולים מכבי, אולם מקבלת גם חולים כרוניים שחברים בקופות השונות. חולה שמעוניין ללכת לרופא פרטי חייב לגשת אך ורק לרופא שיניים שמוגדר בתור "מומחה לרפואת הפה". קיימת ברשותי רשימה של רופאים כנ"ל. מיטל, רשימת התרופות האסורות בדרך אלייך בדוא"ל.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס