הפסקת מכירת המסטינון של 60

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

13/07/2011 | 20:48 | מאת: רונן

אני לא מבין משהו אחד פשוט אני מטופל במסטינון 25 שנה ולא מבין מדוע ביתי המרקחת הפסיקו לספק אותה ועברו למשהו אחר פרידוסטיגמין למרת שזה אותו הדבר מה העלות של הכדורים האלו יותר זולות להם ולכן הםדיפים אותם ? בעבר לפני כמה שנים היתה תקופה שסיפקו את המסטיון באותו סוג של כדור הפרידוסטיגמין ןהם חזרו לכדור בקטן הרגיל האם יש סיכוי שזה יקרה יחזור

13/07/2011 | 21:41 | מאת: יוסי

רונן בוא אני יסביר לך זה הכל עניין של כסף בוא נניח שקופת החולים שלך קונה את המסטינון ב שקל והם מוכרים לך אותו ב 10 אבל את הפרידוסטיגמין הם לא קונים ב שקל אלא ב 70% פחות ועדיין מוכרים לנו אותם ב 10 כי הם עושים בצורה כזו רווח יותר גדול אם הם היו מתחשבים לטובת הלקוח ולא לכיסם האישי הם בכיף יכולים למכור לנו את זה ב חצי שקל פחות ועדיין יעשו רווח עצום בסופו של דבר הכל עניין של כסף

צודק יוסי, הכל עניין של כסף וזה קורה אך ורק בקופ"ח כללית.

האם אתם נמצאים יחד עם כל חולי המיאסטניה בארץ ב "קבוצת התמיכה MG באינטרנט" ? אם לא, ואתם רוצים להיות שותפים לאינפורמציה לכל מה שקשור במחלה בארץ ובעולם ןלהכיר חולים נוספים בהתכתבות בפורום התמיכה ובמפגשים, צרו איתי קשר [email protected] בברכה משה פיק

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס