בקשה למידע אודות מיאסטניה גרביס ותרופות "אסורות"

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

23/02/2011 | 23:03 | מאת: גתית לוי

שלום רב, אבי בן ה- 87 סובל מהמחלה מזה שנים ומטופל במסטינון. יחד עם זאת, לאחרונה חלה החמרה במצבו. הייתי שמחה לקבל מידע נוסף אודות המחלה וכן רשימת תרופות שעלולה להחריף את המצב עוד יותר (ראיתי באחת התקשורות בפורום המבורך הזה שהדבר אפשרי). המון תודה, גתית.

שלום גתית, חבל שאביך חולה במיאסטניה מספר שנים ורק אכשיו הוא מבקש (ויקבל) אינפורמציה שללא ידיעתה הוא עלול לגרום להחרפת המחלה ואפילו אולי להגיע לטיפול נמרץ נשימתי בבי"ח. אני אשלח לך את האינפורמציה הדרושה בדוא"ל

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס