מוסטינון

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

13/12/2010 | 10:58 | מאת: יוסי לוי

שלום, רציתי לדעת אם אתה אולי יודע אם תרופת המוסטינון למחלה מיאסטניה גראביס, נמצאת בסל הבריאות ולכן יש השתתפות מקופת החולים? תודה רבה.

שלום יוסי, האמת היא שאף פעם לא בדקתי אישית מה נמצא בסל הבריאות שמאושר למיאסטניה גרביס ולכן אני בודק את הנושא כרגע במקביל. אולם . . . . אני מאמין שמסטינון נמצא שם היות וזו תרופה שפותחה למיאסטניה והיא בעצם התרופה היחידה מכל התרופות שחולי מיאסטניה משתמשים שמיועדת למחלה. האם ישנה השתתפות של קופות החולים במחיר התרופה ? בהחלט !!! יוסי, האם אתה רשום כחבר ב "קבוצת תמיכה למיאסטניה MG באינטרנט" ? אם עדיין לא, שלח אלי פרטים ואצרף אותך.

14/12/2010 | 11:18 | מאת: יוסי

03/01/2011 | 23:38 | מאת: חלי

בעלי מקבל את התרופה בבית מרקחת בכללית את המיסטנון הוא לוקח כבר כמה שנים. מזמינים לו במיוחד.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס