קשיי בליעת נוזלים

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

30/11/2010 | 16:24 | מאת: raheli

מי מטפל בי נוירולוג גסטרו רופא משפחה פה ולסת האם אין פתרון לחולת מיאסטניה בשנה האחרונה קושי בבליעת נוזלים

שלום רחלי, אני מקווה שהיית אצל הנוירולוגית מהקריות שמנהלת את המחלקה הנוירולוגית בביה"ח בנהריה. לדעתי, אם הסימפטום של הקושי בבליעת נוזלים קשור לחולשת שרירי הבליעה (על כך צריכה לענות לך הנוירולוגית) את נמצאת בטיפול נמוך מדי בתרופות/טיפולים והרופאה צריכה לחשוב על הגברת המינונים. אין סיבה שהסימפטום הזה יפריע לך ברמה גבוהה כל הזמן.גשי לרופאה לשיחה ובמקביל חפשי לך לשמוע "דעה שניה" מרופא מקביל.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס