רשימת תרופות אסורות+חומרי וסוגי הרדמה אסורים

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

17/11/2010 | 05:37 | מאת: סיסי

משה שלום רב, לפני כחודש החלו אצלי זרמים והירדמויות/נימול של ידיים ורגליים, בהמשך התחושה עברה גם לפנים ולצוואר ולחלקים נוספים בגוף. ההתקפים באים והולכים לסירוגין. כמו כן קיים קושי בבליעה, רפלקס בליעה ירוד, ולעיתים כבדות עפעפיים. אושפזתי לבירור ונמצא EMG,EEG,MRI תקינים (MRI עם 2 מוקדים לא ספציפיים), SFEMG כאב מאוד ולא הייתי מסוגלת להשלים את הבדיקה. ניקור מותני ובדיקות דם מקיפות תקינים. ממתינה לתשובה של אצטיל כולין. מצבי לא משתפר והינו בלתי נסבל, כאם ל-3 ילדים צעירים תפקודי נפגע קשות. מאוד חוששת וחרדה ומבקשת לשלוח אליי רשימת התרופות/חומרי ושיטות הרדמה האסורות לחולי MG. בתודה ובברכה, [email protected]

17/11/2010 | 05:41 | מאת: סיסי

כי הבדיקות הנוירולוגיות תקינות.

שלום סיגל, לאמור את האמת, הסימפטומים שאת מציינת לא בהכרח מציינים מיאסטניה גרביס. אני בכ"ז אשלח לך את רשימת "התרופות האסורות" ואת ההמלצות לחומרי הרדמה מקומית עבור טיפולי שיניים שריכזתי עבור חולי המיאסטניה. תתיחסי לחומר שאני שולח לך אך ורק כחומר אינפורמטיבי ולא רפואי ויכול להיות שהאינפורמציה אינה בדיוק מתאימה למה שיש לך. כל זאת עד, ואם תאובחני כחולת מיאסטניה.

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס