חשד למיאסטניה גרביס

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

16/05/2010 | 10:28 | מאת: אור

שלום רב! נשלחתי לבדיקת sf-emg ע"י הנוירולוג בשל חשש למיאסטניה גרביס.היות וקיימים אצלי סימפטומים רבים של המחלה כגון:חולשה חזקה של כל שרירי הפנים העיניים במיוחד, קושי במבט למעלה אפילו קצרצר,קושי (מאוד) בלעיסה,שמיעתי ירדה קצת ואפילו קושי בנשימה והרחה-בקיצור אינני יכול כלל לתפקד.ובנוסף הובחנה אצלי כפל ראייה ורטיקלי.תוצאות בדיקת הsf-emg על פי הרופא שערך לי את הבדיקה היו בנורמל. מה עלי לעשות? והאם עדיין קיימת האפשרות למיאסטניה אצלי? אין סימפטום ואף לא אחד שלא קיים אצלי כבר כמה שנים.

שלום אור, עניתי לשאלת כבר לפני חודש ואמרתי לך שאני יכול לעזור לך, אולם . . . . .את צריכה לתת לי יותר פרטים ולכן אני חוזר שוב. לפי הסימפטומים שאת מתארת, כנראה שיש לך מיאסטניה. איזה סוג ומה את צריכה לקבל כטיפול אדע להשיב לך רק לאחר שאקבל את הפרטים שחסרים לי. את יכולה לשלוח לי Email או להתקשר טלפונית. [email protected] 09-7727060

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס