המלצה לנוירולוג המומחה במחלה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

01/01/2019 | 18:33 | מאת: שרון

שלום , אבי חולה במיאסטניה והמצב הדרדר בחודש האחרון לא יכול ללכת . מבקשת המלצה לנוירולוג המתמחה במחלה באזור הדרום והמרכז המקבל באופן פרטי. תודה רבה

פרופ.. שדה אסותא ראשון לציון. אם את/אתה רוצה ללמוד על מיאסטניה , איך לחיות אתה בחיי היום יום, שלח לי מייל עם הפרטים שלך וסיפור המחלה ואשלח לך דפי אינפורמ ציה חשובים כתובת המייל למשלוח נמצא באתר

27/01/2019 | 13:30 | מאת: אלינה

אשמח למידע להתמודדות עם מסטניה בתפקוד היומיומי [email protected]

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס