איבחון מיאסטניה גרביס

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

08/02/2018 | 23:47 | מאת: מג

בני בן ה-29.5 חווה בחודשיים האחרונים כפילות בראיה. לפני כחודש הרופאה שלחה אותו לבדיקות דם רגילות. במקרה הגיע לאופטומיטריסטית ששלחה אותו לרופא עינים וזה שלח אותו למיון. נוירולוגית במיון אמרה לו שכנראה מדובר במיאסטניה גרביס.ללא בדיקות. כרגע נשלח לבצע בדיקות דם בקהילה וגם ct ובהמשך mri. האם ללא בדיקות ניתן לומר לחולה שכנראה זו מיאסטניה?ושישמח שזה מיאסטניה כי כל דבר אחר גרוע יותר. מה אפשר לעשות או לצפות במקרה כזה? אשמח להמלצה לרופא מומחה בתחום. בני טבעוני וגם לא אוכל גלוטן.היתכן שזה קשור לתזונה? היכן ניתן לבצע mri פרטי באזור חיפה תודה

שלום "מג" אם לפי מה שאני קורא "בנך בן 29.5 (עשרים ותשע וחצי) " . . . . מדוע הוא אינו פונה אלי ואת כותבת בשמו ? 1. עם טענה של "ראיה כפולה" ללא כל בדיקות לא ניתן לאבחן מיאסטניה גרביס. 2.מה שניתן לעשות הוא לפנות לנוירולוג שמבין במיאסטניה והוא זה שיחליט מה עושים. 3.רופא באיזור חיפה היא פרופ. בלה גרוס בקריית חיים 053-9955434 4. מיאסטניה אינה קשורה לתזונה 5. לגבי ביצוע MRI פרטי, אין לי מושג. 6. אם את מעוניינת בעזרתי שלחי לי מייל (הכתובת באתר) או התקשרי 09-7727060

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס