מיאסטניה איך אפשר לדעת האם לא מולדת

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

20/08/2017 | 21:42 | מאת: אמא מודאגת

ביתי בת 19 והובחנה כחולת מיאסטניה גרביס לאחר שעצמה את העינים כשעמדה בשמש ואחר מכן לא הצליחה לפתח אותן . נאמר לנו שאחת ההבחנות של חולי מיאסטניה היא כשמרימים עפעף אחד עם היד השני נסגר. זו תופעה שהבחנתי כשהייתי לאפר לה את העינים וחשבתי שהיא שזה מפחד. האם התופעה הזו מעידה על מיאסטניה מולדת

שאלה קצרה לתשובה ארוכה . . . . . צרי איתי קשר לדוא"ל [email protected] או לטל. 09-7727060 ותקבלי את כל התשובות לשאלותייך בנושא מיאסטניה גרביס

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס