שאלות לאחר אבחון במיאסטניה

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

15/05/2017 | 11:59 | מאת: חולים חדשים

שלום רב, לצערי שני ילדיי אובחנו כחולי מיאסטניה הילדים בני 3 ו 8 הומלץ התחלת טיפול במסטינון סירופ 60 מג אבקש לדעת מה עלות התרופה למי שמתמצא. קופח מכבי אמרו לי זהעלות היא 900 ש"ח לבקבוק לאחר הנחה.....בכללית אמרו לי 50 שח אשמח לדעת מהמנוסים....כמובן שאין באפשרותי לרכוש ב 900 שח עבור כל אחד מהם . תודה רבה ובריאות לכולם!

לפני שאני עונה . . . חשוב לי לדעת יותר פרטים . . . . . . אבקש ליצור איתי קשר בדוא"ל [email protected] אני בטוח שהתמונה תתבהר לאחר קבלת פרטים נוספים משה פיק 09-7727060

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס