מידע לחולה במיאנסטיה גרביס

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

30/01/2017 | 12:36 | מאת: אביגיל

יש לי קרובת משפחה בת 19.5 שחולה במחלה ואנו רוצים לדעת עד כמה אפשר לתפקד עם המחלה במצבה הנוכחי היא מרותקת לכיסא גלגלים ולא יכולה להיות עצמאית אך היא חכמה מאוד ויש לה שאיפות לעבוד ולחיות עם זוג רציתי לדעת האם תוכל להחכים אותנו מניסיונך ולעזור לנו להגשים את חלומותיה במידת האפשר עם מגבלות המחלה אודה מאוד לתשובתך אביגיל

שלום אביגיל, אשמח לעזור לחולה, אולם אני מבקש שתיצור איתי קשר בEmail בכדי שאוכל לשלוח לה דפי אינפורמציה להדפסה וזאת לאחר שאשמע את סיפורה. [email protected] ניתן גם ליצור קשר טלפוני לשיחה בנושא 09-7727060 (רצוי אחרי שעה 17:00)

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס