כאבי ראש חריפים

דיון מתוך פורום  תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס

11/01/2010 | 14:19 | מאת: אפרת

שלום, אני לוקה במחלת המיאסטניה וסובלת בתקופה האחרונה מכאבי ראש חריפים בליווי סחרחורות. רציתי לדעת אם יש לזה קשר למחלה?

שלום אפרת, כאבי ראש וסחרחורת אינם סימפטומים של מיאסטניה גרביס. אולם יכול להיות שכאבי הראש והסחרחורת מופיאים אצלך כתופעות לוואי של אחד מהסימפטומים, כגון בעיות בעיניים (ראיה כפולה) או כתופעות לוואי מהתרופות או הטיפולים שאת מקבלת. אם אדע יותר פרטים על אופי המחלה אצלך ואיזה תרופות/טיפולים את מקבלת אולי אוכל לשייך את באבי הראש והסחרחורת לאחד מהם. אם אנו לא בקשר ב "קבוצת התמיכה MG באינטרנט" ואיני מכיר אותך אני מציע שתצרי איתי קשר דוא"ל או טלפוני ואוכל לעזור יותר. משה פיק [email protected] 09-7727060

מנהל פורום תמיכה לחולי מיאסטניה גרביס