בעיות גב קשות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

22/06/2009 | 10:57 | מאת: איילת

שלום,אכן ראיתי הרבה התייחסיות לפריצת דיסק,אולם בעלי עבר תאונת דרכים לפני כשנתיים,הוא מטופל כל העת,עבר את כל הטיפולים האפשריים,כעת ב mriנמצא שיש לו קיפוזיס דמיות שוירמן במעבר l tעם קיפוזיס של 20 מעלות במעבר ,יתכן והדיסק הקטן בl1-t12לוחץ על שורש t12וזה מה שמפריע לו יחד עם הקיפוזיס במעבר,הנ"ל היה בתפקידים בכירים ביותר אולם לאחר תאונה זו יצא מתפקודו! אינו ישן בלילה מכאבים,אינו יכול לישיבה מומשכת,אינו יכול לנהוג,לטוסו וכו' מה עושים? כיום הוא לפני זריקה שלישית תחת שיקוף...,אנא עזרו לי,הוא בבית כמעט שנה ואינו מסוגל לעבוד,תודות

שלום איילת, במידה ויש לחץ על השורש המודגם ע"י MRI והזרקה לשורש עזרה, ניתן בעזרת ניתוח אנדוסקופי לשחרר את השורש ללא גרימת אי יציבות נוספת של עמוד השדרה. אשמח לראותו עם הMRI טלפון לקביעת תור: 03-9376408

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק