קשיי הליכה ברגל ימין

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

28/07/2009 | 16:32 | מאת: א.א.

הקשיים הם לסרוגין- פעם יותר (אני ממש צולעת) פעם פחות. עשיתי סיטי בחתכים אקסיאלים, בחלונות רקמה רקה ובחלונות עצם. בתוצאות: עמדה לורדוטית תקינה לפי הפלנר. בחתכים אקסיאלים: L1-L2, L2-L3, L3-L4, L4-L5, L5-S1 מבנה גרמי תקין, רוחב תקין של תעלת השידרה והפורמינות. אין עדות לבלט דיסק. בבדיקת אי אם ג'י יצאה שהבדיקה תקינה, ללא עדות לנזק בעצבים ההיקפיים ברגל ימין כולל השורשים המתניים שלה. איזה עוד בדיקות עלי לבצע על מנת לגלות מה זה?

את צריכה לעבור בדיקה נוירולוגית מקיפה, יתכן והבעייה בעמוד שדרה גבי או צוואר או במערכת העצבים עצמה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק