אבחון כאבים ראומטיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

08/06/2009 | 21:11 | מאת: רבקה

שלום רב, אני בת 54, והנני סובלת כבר שנים רבות מכאבים כמו עצב האישיאס ומפרקי הירך, סי.טי ן- MRI לא הוכיחו דבר, זריקות מסוג ROOT BLOCK וכן זריקות במפרקי הירך לא הועילו. ברגל ימין יש לי תחושה חלקית בלבד עד עתה, שנים של טיפולים, כירופרקטיקה, אורתופדיה, פיזיותרפיה ללא הועיל. הייתי שמחה לדעת כיצד והיכן ניתן להעזר בך או למי לפנות לאבחון פרטי כיוון שהנושא דחוף וכואב. תודה, רבקה

שלום רבקה, כאב ברגל לא חייב להיות ממקור עמוד השדרה. אם יש לך MRI מעודכן אשמח לראותך במרפאה. בברכה, ד"ר שלמה דוידוביץ

24/07/2009 | 17:00 | מאת: נטליה אדמוביץ

ד"ר שלמה שלום. מזה כחודשיים סובלת כאבים בעיקר ברגל שמאל וגם הרגשה של רגל רדומה לפרקים הדיאגנוזה פריצת דיסק בין L1-S1 בלט דיסק פרוץ עם לחץ על השק ועל מוצא שרוול השורש משמאל זאת הדיאגנודה של CT בבדיקה מיום 16.6.09 אנא אם ביכולתך לסייע בהקלת הכאבים אודה לך מאוד בברכה נטליה אדמוביץ נ.ב.אם תוכל לזמן אותי לבדיקה יותר מקיפה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק