ניתוח שבוטל בבי"ח ציבורי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/12/2016 | 15:29 | מאת: אורי

שלום שלמה, לאחר אבחון של 4 רופאים מנתחים, ארבעתם בחנו צילום MRI והוחלט על ניתוח למינקטומי בעקבות פריצת דיסק והיצרות בתעלה שפוגעת באיכות החיים היום יומית. שבוע לפני הניתוח הגעתי לפגישה עם הרופא המנתח, בחדר נכחו שני רופאים נוספים. לאחר שיחה קצרה הם ביקשו ממני לצאת מהחדר, וכאשר חזרתי הודיעו לי שלא יבצעו את הניתוח. לא הוסבר מדוע. יש לציין שבבדיקות המקדימות לניתוח שערכתי באותו יום הצוות הרפואי מסר שהכל תקין. האם ייתכן שבגלל שהניתוח ציבורי ישנו אינטרס כלשהו לביטול הניתוח? האם ניתן לנתח באופן פרטי?

שלום לך, אני מאמין שהשיקול הוא ענייני למצבך וככל הנראה הם חשבו שניתוח לא יעזור לך. עדיף לסגת מניתוח מאשר לבצע ניתוח מיותר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק