פרוש ממצאי mri

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/02/2015 | 19:19 | מאת: בל

שלום רב בצעתי mri מוח +עמוד שדרה צווארי. אני אחרי ניתוח צווארי של חוליות c4-c7 שהראה אז שחיכה של סחוס ולחץ מסיבי על חוט השדרה . אני סובלת לפני הניתוח ואחרי הניתוח מכאבי ראש חזקים בצד שמאל שגורמים לי לשיתוק חצי גוף כולל גפיים הממצאים עכשיו הם : מוח - התעבות של מוקוזה וציסטה של רטנציה בסינוס מקסילרי ימני ציסטות בנזופרינגס צוואר- קיבוע מC4-C7 הכנסת CAGE ב C4-5 C5-6 C6-7 בליטת גרמית קטנה מאחור C4-5 יתכן שלוחצת על חוט השדרה מוקד קטן של מלסיה בחוט בשדרה הצווארי ב C5-6 משמאל אין לראות צביעה פתולוגית ע"י חומר ניגוד. זה התשובה שקבלתי עכשיו הודה לך עם תוכל להסביר לי את הפיאנוח זה מאוד דחוף לי כי התור שלי לרופא זה רק בסוף החודש וכרגע אני סובלת מכאבי ראש חזקים בצד שמאל . בבקשה ותודה מראש

המוח נראה תקין, לגבי הניתוח לא נראה רע, כדאי שבדקי מול הרופא המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק