תוצאות MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/04/2013 | 10:42 | מאת: ליאת

שלום לך, בפענוח MRI נכתב: בגובה C5-6 בקע דיסקלי קטן פרהמדיאני משמאל ללא לחץ משמעותי על השק הדורלי בגובה C6-7 בלט דיסק היקפי קל ללא לחץ משמעותי על השק הדורלי, ללא הצרות הנקבים. לסיכום: שינויים ניווניים מינימליים בעמ"ש הצווארי. רופא המשפחה אמר שאין בעיות, אך אני סובלת מכאבים ביד שמאל ובכתף שמלווים בכאבי ראש חזקים. כמו כן חוסר גמישות באצבעות הידיים ותחושה שלפעמים מוזרה כאילו"לא שולטת בהן". מה אבחנתך? והאם שיטת הניתוח שלך יכולה להתאים? אודה לתשובתך המהירה, תודה!!

עלי לראות את ה MRI ולבדוק כמה לחץ יש על השורש. יש לבצע גם EMG.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק