דקירות בירך שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

15/04/2013 | 13:52 | מאת: מקס

ד"ר שלום בן 38 בריא בד"כ 180 ס"מ משקל 82 מתאמן בריצה כ 3 פעמים בשבוע 10ק"מ לאחרונה הגב התחתון נתפס מס פעמים + כאבים בשוקיים בזמן הריצה ואחריה. לפני כשבועיים בזמן הרמת משקל כבד תקף אותי כאב חד מאד בגב התחתון בצד שמאל והרגשת נימול בכף רגל שמאל, טופלתי בזריקת וכדורי וולטרן שהרגיעו קצת את המצב.לפני כשבוע חזרתי לאימוני ריצה כאשר יום לאחר מכן התחלתי להרגיש באופן פתאומי ללא סימנים מוקדמים מין כאב חד ושורף כמעין דקירה בירך השמאלית הפנימית העליונה כאשר כאב זה מגיע מדי כמה שעות ועובר תוך שנייה שתיים, כאב זה מקרין גם לכיוון המפשעה באותה שנייה אך הוא די ממוקד באזור שציינתי. האם יתכן שמדובר בפריצת דיסק (עדיין מרגיש מדי פעם נימול ברגל שמאל) או שמדובר בבעיה עצבית..? למי עלי לפנות לדעתך או לנסות להמתין שאולי התופעה תעבור לאחר מנוחה ולקיחת פסק זמן מאימוני הריצה.

תבדק אצל אורטופד או נוירוכירורג, נראה שתצטרך פסק זמן מריצה והרמת משאות.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק