בת-ים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

05/04/2013 | 08:32 | מאת: רוזה לוי

כאבים ונימול בשל פריצת דיסק. כבר כמעט חצי שנה אני סובלת מכאבי גב תחתון ורגל ימין עם תחושת נימול ועקצוץ ברגל זו.בדיקת סי טי הראתה:פריצת דיסק נרחבת,ימנית,מודגמת בגובה 1S-5L. כאבים שמונעים ממני הליכה ממושכת ותפקוד רגיל. הופניתי למרפאת כאב(לאחר שכדורים לא הקלו את הכאבים).קיבלתי זריקה"תחת שיקוף רנטגן"marcain 0.5%2ml+depo medrol 80 mg. הכאבים ממשיכים וזה בלתי נסבל.בבקשה תייעץ לי - על פי האמור לעיל - מה יכול לעזור לי.

נראה שניתוח אנדוסקופי יכול להתאים.

07/04/2013 | 16:37 | מאת: רוזה לוי

תודה על תשובתך. אבקש לדעת אם קופ"ח מכבי משתתפת בהוצאות הניתוח ואיזה סכום - בערך - מדובר. תודה רבה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק