נוקלאופלסטיקה של הדיסקחופה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

24/03/2013 | 12:40 | מאת: רונית

שלום לך דר דוידוביץ, הייתי צריכה לבוא אלייך לייעוץ אך התור שלי נדחה. זקוקה לעצתך באופן דחוף. אני בת 44, סובלת כבר 5 שנים מגב אך מתפקדת כרגיל, עובדת ,רוקדת... לפני כ-12 יום תקף אותי כאב חד בגב שהקרין לרגל ימין,פונתי לבית חולים. ב- 12 יום הללו עברתי m.r.i התוצאות הן: הממצא המשמעותי הינו בקע פארא מדיאני ימני בגובה L4-5 עם סקווסטרציה של פרגמנט דיסקלי בתעלה בגובה חוליה 5 ולחץ על שורשי העצבים מימין. יש לי חולשה ברגל ימין ,אני לא יכולה ללכת על העקב ברגל ימין, חלק מהאורטופדים שראו אותי אומרים שאין לי drop foot מלא וכדאי לחכות. נויוכרוג שראה אותי אמר שיש לי drop foot מלא ואני צריכה ניתוח דחוף. אני מאוד מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אני רקדנית ולא רוצה לעשות לעצמי נזק. המצב עכשיו שיש לי נזק נוירולוגי- הרגל לא בסדר. אשמח שתכתוב את דעתך. אני אובדת עצות ויש לומר מבוהלת. תודה וחג שמח, רונית

יש לשקול ניתוח בהקדם. האם קבעת תור ליום ד ברעננה? אופציה נוספת היא להגיע למיון ולהתנתח באופן דחוף (לא על ידי).

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק