בליטי דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

25/02/2013 | 14:20 | מאת: אתי

שלום , סובלת כבר שנים מ3 בליטי דיסק בחוליות הצוואר,הכאב בילתי ניסבל ,מקרין ליד שמאל חולשה ונימול,לאחר ברור סיטי אין הצרות משמעותית בתעלה אך בכאב מייסר.לאחרונה לאחר ברור סיטי נוסף עקב כאבי רגל שמאל ואי יכולת ללכת התברר שגם באגן המותני קיים בלט דיסק שם ההצרות חריפה בין החוליות אך לא בתעלה ..בסופו של דבר אחרי כל הכדורים והפיזותרפיה מה עוד ניתן לעשות ? אני צעירה מידי בשביל להרגיש נכה כזו כל הזמן!

MRI ע"ש צווארי ומותני, יתכן וניתוח אנדוסקופי יפתור את הכאב ביד וברגל, לגבי השאר שחייה והתעמלות מתאימה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק