תחושת זרמים /נימולים בשד שמאל

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

23/02/2013 | 21:02 | מאת: שירה

ד"ר שלום רב, בהמשך לאין ספור מיילים שלי אליך בענין שבנדון, ובהמשך לממצא שהתגלה ב-MRI עמוד שדרה צווארי וגבי : קיים אות גבוה קווי בחוט השדרה הגבי מ- D6 עד D10, ממצא יכול להתאים להרחבה של התעלה המרכזית. הייתי הן אצל הנוירולוג שהפנה אותי ל-MRI ואמר שאינו רואה בדיסק את מה שהרנטגנולוג ראה ומבחינתו הכל בסדר. כמו כן הייתי אצל מומחה כירורג עמוד שדרה ושאמר אף הוא את אותו הדבר שאינו רואה כל ממצא ומבחינתו הכל בסדר. האמנם?היתכן כי הרנטגנולוג אומר שרואה אות גבוה מ-D6-D10 (מציין ממש את המיקום D6-D10) ומציין שכנראה הרחבה של התעלה המרכזית וזה בעצם תקין? אין ממצא והכל בסדר? ואם כך, מה עלי לעשות? מה עוד עלי לבדוק? אני סובלת מאד מהנימולים/זרמים הן באזור הצלעות 3-4 בקו אקסילרי קידמי מצד שמאל ומעין תחושת לחץ מסויימת וכן נימול וזרמים ברגליים ממש כבר 7 חודשים לא מרפה אפילו לא לרגע אחד, מצב כרוני לחלוטין. רופא המשפחה חשב שזה משהו פסיכוסומטי, מכיוון שאמרתי שיש לי נימולים באזור הצלעות/שד שמאל וגם ב ר ג ל י י ם זה נראה לא משהו פסיכוסומטי, ובכן, הייתי גם אצל פסיכיאטר אשר קבע כי הכל תקין מבחינה פסיכיאטרית אצלי ושאיני זקוקה לטיפול פסיכיאטרי. אני סובלת ואובדת עצות לחלוטין ובעצם מבינה שמבחינה אורטופדית ונוירולוגית נשללו בעיות גב/עמוד שדרה אצלי, אך האם יש לברר לדעתך דברים נוספים? אם זה היה סירינקס? ו/או הידרומיאליה (כפי שחשבת במייל קודם(אומנם לא ראית כמובן את הדיסק)) האם נוירולוג ו/או מומחה לעמוד שדרה אמורים היו לזהות את זה? ממה אם כך יכולים לנבוע התחושות הנוירולוגיות שאני מרגישה? אודה לתשובתך ועזרתך האדיבה ב ב ר כ ה

שירה, אני חושב שמיצית את הפורום הנוכחי. אם תרצי להגיע לפגישה אוכל לעיין בחומר כראוי.

07/03/2013 | 22:41 | מאת: אירית

שירה צרי קשר.. [email protected]

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק