פריצת דיסק גדולה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

17/02/2013 | 22:16 | מאת: דנה

היי יש לי פריצת דיסק בין L4 L5 וב L5 לs1. אני סובלת מכאבי גב מאוד חזקים , התחלתי בבדיקות עשיתי צילום CT והלכתי לרופא אורתופד כירורגי מטעם הקופ"ח הוא המליץ על סמך הצילום סיטי בלבד שיש לבצע ניתוח בלבד מבלי להמליץ איך להתחיל תהליך איפה ואת הרקע שהיא צריכה לדעת מאיפה בעצם להתחיל. ניסיתי למרות זאת ללכת לטיפולי כירופרקט ומבדיקתו הראשונית הוא גם טען שאני חייבת בניתוח ושכדאי שאתעקש שיעשו לי MRI והמליץ לי ללכת לבי"ח הדסה בי-ם . איך עליי לגשת לשלבים ההתחלתיים האלו יש המלצות לרופאים שייבצעו ייעוץ נוסף ?לבי"ח ולמנתח טוב? ישנם שאלות שאני אשמח שתאירו את עיניי ע"מ שנוכל לשאול או לחילופין דברים שחשובים לנו לדעת בכללי אשמח מאוד לעזרתכם ע"מ לקבל רקע כללי וכו' תודה רבה מראש...

האם ישנם כאבים או נימול ברגליים? השלב הבא זה MRI. מדינת ישראל שופעת במנתחי גב טובים.

18/02/2013 | 10:28 | מאת: דנה

ראשית תודה רבה על התגובה המהירה. יש לי כאב חד בשוק רגל ימין ומדי פעם גם הרגשת נימול בכף הרגל ולעיתים הנימול הוא מהברך ועד אצבעות כף הרגל. הפניה לMRI אני יכולה לקבל גם מהרופא משפחה או רק מהאורטופט? תודה מראש והמשך יום טוב דנה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק