בעיות גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/02/2013 | 22:00 | מאת: אורן

אני סובל מזה מספר שנים מכאבים בגב תחתון יש לי בלט ב s1L5 לפי ה-CT האחרון אני סובל ביום יום מכאב נקודתי בגב תחתון שלא מפריע לתפקוד אך מורגש. בהתקפות חזקות של פעם בשבועיים יש לי כאבים בגב התחתון ובטן במקביל לאחרונה שמעתי שיש טיפול של ד"ר בן שושן בהנחיית CT יש גם את הטיפול של ד"ר גבשטיין (שאיבת דיסק) האם ניתן לקבל המלצה שלך לאחד מהטיפולים

שניהם מומלצים, בסופו של יום לא יהיה מנוס משחייה וחיזוק שרירי גב תחתון.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק