האם פריצה גדולה מחייבת ניתוח גדול

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

11/02/2013 | 21:14 | מאת: רן

שלום ד"ר, אני סובל מפריצת דיסק (L5-S1) מזה 5 חודשים עם כאבים איומים כמעט כל הזמן. ניסיתי טיפולי אוסטאופתיה אך זה לא כל כך עזר, ובהתיעצויות שעשיתי לאחר מכן אמרו לי שהפריצה שלי מאוד גדולה ושרק ניתוח (הומלץ לי על דיסקטומיה) יכול לעזור בשלב הזה. האם יש פריצות שרק ניתוח יכול לפתור? או שהניתוחים הזעירים טובים בדיוק כמו הגדולים? תודה.

יעילותם של הניתוחים הזעירים בידיים מנוסות טובים לפחות כמו בפתוחים עם יתרון של ראייה פנימית טובה יותר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק