נימולים באזור החזה+רגליים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

30/01/2013 | 19:18 | מאת: שירה

ד"ר שלום רב, בהמשך לאין ספור מיילים ששללחתי לך בענין הנימולים שיש לי בגוף, באזור החזה/צלעות בצד שמאל וכן נימולים בכפות הרגליים וכן בידיים ביצעתי בדיקת MRI ולהלן התשובה: סיבת ההפניה: הפרעות תחושתיות בפיזור T4 ו-T5. חוט השדרה הצווארי נראה תקין. קיים אות גבוה קווי בחוט השדרה הגבי מ- D6 עד D10, ממצא יכול להאי להרחבה של התעלה המרכזית. בלטים דיסקלים אחוריים ב- C5-6, C4-5, וב- C6-7 ללא לחץ על חוט השדרה. ספונדילוליסטיס קלה ב- D1-2. אין לראות בלטים או בקעים דיסקלים בעמוד השדרה הגבי. תעלת השדרה והפורמינות הנוירלים ברוחב תקין. אין לראות צביעה פתולוגית. מומלץ מעקב לממצא בחוט השדרה. שאלתי האם יש הסבר כלשהו ב- MRI לנימולים ברגליים? בידיים? ובאזור החזה? מה זה אומר? מה עושים עם התשובה הזו? למי פונים? מה המשך הבירור מבחינתי לנימולים הקיימים? תודה מראש

נראה לי שבשלב הבא אתחיל לנתח דרך הפורום... בשעה טובה הצלחת לקבל MRI. הממצא מחוט השדרה מתאים לנוזל בכמות קטנה ויכול להסביר את הסימפטומים. מעקב עם MRI חדש בעוד 6 חודשים.

31/01/2013 | 08:28 | מאת: שירה

ד"ר דוידוביץ שלום רב, תודה רבה על תשובתך. כן, בהחלט אתה יכול לנתח כבר דרך הפורום!!! תבורך!!! שאלתי היא אם זה מסביר את הסימפטומים, כיצד אני מתגברת עליהם כעט? מה עלי לעשות? אני מרגישה שאנינ/נימולים לא יודעת ממש להסביר התחושות אך קיימות כאמור 24 שעות ביממה ללא הפסקה ממש מצב כרוני כבר חצי שנה! מה עלי לעשות ? תודה על סבלנותך והיחס. ב ב ר כ ה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק