פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

26/01/2013 | 08:08 | מאת: גאולה

בעלי סובל שנים מכאבי גב אך בחודשים האחרונים זה נהפך בלתי נסבל והוא מתקשה ללכת מס' צעדים אפילו בבית, הוא עובר עתה כל מיני בדיקות השאלה שלי לגבי ניתוח - יש הרבה רופאים שלא ממליצים בגלל הסיכונים הכרוכים בניתוח - ויש גם רופאים שממליצים - איננו יודעים אם כדאי לקחת סיכון

השאלה אם סובל גם בכאבים או נימול ברגליים. אם רק כאבי גב עדיף לנסות הידרותרפיה וחיזוק שרירי גב תחתון.

28/01/2013 | 15:40 | מאת: גאולה

אכן יש לבעלי כאבים חזקים ברגליים בזמן עמידה או הליכה וזה לפי כל הבדיקות מפריצת דיסק

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק