כאבים לאחר ניתוח דיסקטומי בגישה זעיר פולשנית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/12/2012 | 12:21 | מאת: דניאל לוי

שלום רב. מזה כשלוש שנים של כאבים בגב וברגל ימין לאחר אבחון ב MRI של בלט דיסק קל ללא לחץ משמעותי ב L4-L5 .ובלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השורש מימין ב L5-S1 . היום כחודש וחצי לאחר הניתוח עדיין כואב לי הרגל עדיין יש לי נימול והרגשת רטט הכאבים קצת שונים מאלה שהיו לפני הניתוח אך עדיין מציקים מאוד . האם זה אומר שהניתוח נכשל? האם זה נורמלי? מהו זמן סביר להערכת הצלחת הניתוח? מה המלצתך? תודה מראש דניאל לוי.

יתכן ובמהלך 3 השנים שסבלת, נפגע העצב,ולמרות הסרת הלחץ ממנו הוא עדיין כואב, יתכן שזה עוד ישתפר בחודשים הקרובים, אולי הידרותרפיה תעזור.

17/12/2012 | 09:51 | מאת: דניאל לוי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק