פריצת דיסק - מה עושים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

09/12/2012 | 08:40 | מאת: עוזי

שלום רב, לאחר כאבים עזים שיש לי ברגל ימין, אבחן לי הרופא שיש לי פריצת דיסק ושלח אותי ל CT. השורה התחתונה של ה CT היא: בקע דיסקלי פרא-מדיאני ופורמינלי לימין L5-S1 בפירוט כתוב על L5-S1: מודגם בקע דיסקלי פרא מדיאני לימין הגורם לדחיקה קלה של שורש S1 בתעלה מימין (חתך 192). ישנה היצרות קלה של הנקב הימני עקב מרכיב פרא-מדיאני קל לנקב הימני, ללא לחץ שורשי ישיר. מה המשמעות? מה זה אומר? איך מטפלים בזה?

כמה זמן יש לך כאבים ברגל?,אם אתה סובל יותר מחודש לדעתי מגיע לך MRI.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק