ניתוח קיבוע צוארי והירדמות הידיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/06/2009 | 19:27 | מאת: רות

ד''ר שלום, לפני כ3 שנים עברתי ניתוח קיבוע צווארי . לפני הקיבוע נירדמו לי הידים .ונאמר לי שאחרי הניתוח הם יפסיקו להרדם כי הלחץ ישוחרר . הידים אחרי הניתוח ממשיכות להרדם לי . ורופא אחר שלא ניתח אותי טוען שעדיין נשאר לחץ . אבל הרופא המנתח שלי טוען שאפילו שהידים ממשיכות להרדם לי אין לי שם לחץ והניתוח בסדר . עכשיו 3 שנים אחרי אני מאד מודאגת . ידיי נירדמות במיוחד בשכיבה כמו מלפני הניתוח . בעצם הם לא הפסיקו להרדם . האם זה אומר שעדין יש שם לחץ ?? האם חלילה אצטרך עוד ניתוח ? האם המנתח שלי לא רוצה להודות שנשאר לחץ ושלא ניתח אותי טוב ? מה דעתך ??? תודה

שלום רות, על מנת לקבוע אם תצטרכי ניתוח נוסף אצטרך לראותך עם MRI עדכני (אחרי הניתוח) היום ניתן לבצע ניתוח צווארי קדמי (אנדוסקופי-זעיר פולשני) ללא קיבוע עם תוצאות מצויינות. לאחר ניתוח זה השהייה בבית החולים הוא ללילה וללא מגבלות לאחר הניתוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק