כאבים ונזקים בלתי הפיכים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

27/06/2009 | 10:52 | מאת: שי

דר' נכבד פונה אני אליך לנוכח כאבי הבלתי נסבלים ולאור מצבי הבריאותי בו אני נמצא שנים רבות. לצערי הרב גבי-עמוד השדרה לאורכו עם "פגיעות ולחיצות בשרש העצבים"אינו בתול" בעקבות נזק מצטבר וטיפולים רבים שעברתי במהלך שנים רבות שכללו קיבועים שונים בעזרת עצמות,מתכות,שאיבות דיסק,זריקות משכחות כאבים,דיקורים למינהם השתלת קוצב. לאחרונה שוחחתי עם רב מפורסם מאוד שהמליץ לי מאוד לפנות אליך על מנת לבדוק אתך והאם ביכולת כישוריך לתמוך ולעזור לי. מודה מראש על התיחסותך בהערכה רבה שי

שלום שי, אשמח לראותך עם MRI עדכני, במידה ואין, אוכל להפנותך.

28/06/2009 | 19:09 | מאת: שי

דר' נכבד בראשית מכתבי,אודה לך על התיחסותך המהירה והכנה. לצערי,עברתי צלום MRI לפני כשמונה חדשים שאותו בצעתי ועפ"י המומחים שששלחו אותי אסור לי "להצטלם שית בשיטת צילום זה (קיום מתכות וקוצב בעמוד השדרה) בעקבות כך נשלחתי בפעם נוספת לצילום cT ועפ"י ממצאיו וכאבי החלטתי לפנות אליך לעזרה. שאלתי היא האם בעקבות מידע זה עדיין יש ביכולתך להושיעני. בתודה ובהערכה כנה שי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק