מה ניתן להשיג בניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

16/11/2020 | 14:48 | מאת: נתן

אבקש לשאול, במידה ועושים ניתוח, אני בן 55 לא שמן, לל5 בעיות רפואיות כלשהן. יש לי בלט דיסק l5-s1,הבעיה בכאב מימין, הצרות התעלה צרה מלידה כך נכתב. אישיאס, כאב במרכז הישבן לאורך הרגל מאחור , בנוסף הקדמות בכף הרגל חצי כרית ימינית רגל ימין, ואצבעות. ממש רדום. האם בניתוח אנדוסקופי, ניתן יהיה לפתור את בעית הצרות התעלה ? בנוסף לבעית הבלט שלוחץ. או כשיש הצרות התעלה, לא ניתן לנתח אנדוסקופי. שאלה שניה, אם מנתחים את הבלט, האם הכאב נעלם, והאם ההרדמות נעלמת גם כן, ההרדמות מופיעה ומורגשת בעיקר בהליכה. אם ניתן לבצע ולפתור את כל הבעיות שתארתי בנתוח האנדוסקופי? או שלא הכל באנדוסקופיה , וצריך ניתוח רגיל.תודה

ניתוח אנדוסקופי ייתן תוצאות דומות לכל ניתוח אחר במקרה זה, שווה לבדוק.

18/11/2020 | 08:01 | מאת: איתן

תודה, אני מבין, ששווה לבדוק, כוטנתך לניתוח אנדוסקופי במקום רגיל. כלומר ניתוח שאתה צתמחה בו שהשיקום יותר קל. האם ההרדמות ברגל ובעיקר בכף הרגל, תעלם גם? חוץ מהכאב בישבן שממש מפריע. תודה.

ההרדמות לא תמיד נעלמת ולא משנה באיזה ניתוח

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק