אני בלחץ מטורף אנא.כמו גבנון בגב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

21/08/2020 | 21:37 | מאת: מתה מפחד

לפני כשלושה חודשים עשו לי עיסוי באיסור עמוד שדרה צוואי וגב עליון.היו לי כאבים שם.לאחר העיסוי הייתה לי שם נפיחןת מטורפת וכאבים עזים שעברו אחרי מספר ימים. לא נגעתי באיזור.לאחרונה נתחלתי לבדוק את האיזור וזה נראהממש כאילו יש לי גבנון בין הצוואר לבין הגב.לא קטן בכלל כמו גבעה.)עמוד,שדרה צווארי ואז הר קטן ויורד לגב חלק( זה לא כואב אבל אני סובלת בכללי מכאבי ראש צוואר ופנים בכלל בעיות עמוד שדרה צווארי. אני מילה השערה שזה שומן כי עליתי 15קילוגרם ןגם לאמא שלי הייתה בליטה כזאת אני בהיסטריה.זה נשמע סרטני? יכול להיות גיבנתבגיל 40?נזק או דלקת מהעיסוי? ברור לי שקשה לענות לי אבל התור עוד שבוע ואני היסטרית לגמרי

בלי לחץ. לבצע אולטרהסאונד של הנפיחות ולהתייעץ עם כירורג כללי.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק