פריצות דיסק ועייפות משמעותית

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

14/08/2020 | 15:26 | מאת: שוש

שלום, לאחרונה התגלה שיש בעמוד השדרה שלי פריצות דיסק רבות (כ-10). מבחינת כאבים, יש לי כאב במקום אחד, גב תחתןן ימין. כאב שנמצא איתי כל יום. ברמה של 8 מתוך 10. מפריע בעבודה ושאר פעילות יןמיומית. אבל מה שאני רוצה לברר הוא האם המתואר לעיל יכול להיות הגורם לעייפות רבה ומשמעותית במהלך היום. אני עייפה כבר משעות הבוקר המוקדמות. כשעתיים לאחר שקמה. כל היום מתפקדת תוך כדי עייפות ומגיעה לשעת השינה תשושה ומותשת.ישנה חזק וטוב.

יש לבצע בדיקות דם כולל ספירה ומבדלת, שקיעת דם ותפקודי בלוטת התריס בין היתר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק