פענוח בדיקת הדמייה עמוד שדרה צווארי האם תקין ? מה זה הממצא בc5?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

23/07/2020 | 16:26 | מאת: תמר

סיבת הפנייה כאבים אין רואים לחץ על החוט או הפרעה למרקמו. בלטים ושינויים בשלושת המרווחים c3-6 השפעתם קלה מתונה וללא לטרילזציה ניכרת. שינויים מעטים במרווחים נוספים ממצא האדרתי קטן בפצט של c5 מימין יתכן המניגיומיה יישור הלורוזיס האם זה תקין ? איך מטפלים בממצא ? מעקב ?

מיפוי עצמות והתייעצות מומחה לעמוד שדרה.

25/07/2020 | 12:22 | מאת: תמר

תודה רבה דוקטור הרבה תודות האם זה קריטי הממצא עד שלא יודעים לא להירשם ללימודים אקדמאיים?

תירשם

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק