הרמת משא

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

04/07/2020 | 01:02 | מאת: נתנאל

היי בן 29 . מתאמן אימוני כח בחדר כושר, עובד בעבודה משרדית. אתמול עזרתי למוביל לעלות מזנון באורך 2.2 מטר לדירתי לקומה 1 . היום הרגשתי קצת בכאבי גב עמומים . אני לא זוכר אם פעלתי בתנועה נכונה או לא בעת ההרמה. מה הסיכוי שגרמתי נזק?

גרמת נזק אך כנראה לא משמעותי. מי שנכווה ברותחים נזהר בפושרים...תזהר להבא וכדאי להתחיל שחייה וחיזוק שרירי הגב התחתון.

05/07/2020 | 15:42 | מאת: נתנאל

מה הכוונה לנזק לא משמעותי? ואיך אפשר לבדוק את מצב עמודה השידרה הנתון?

רפואה זה לא מתמטיקה. אין וודאות שמה שנראה בהדמייה בהכרח נגרם מהרמת המשא.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק