תוצאות mri אחרי פענוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

01/07/2020 | 00:22 | מאת: מיכל 39

שלום, עקב נמלולים חזקים ברגל שמאל וקצת ביד נשלחתי לmri. צירפתי בקובץ את התוצאות. מה זה אומר? תודה רבה.

01/07/2020 | 00:27 | מאת: מיכל39

למקרה שלא נקלט הקובץ... C2 c3 בלט קל לימין C3 c4 בקע דיסק עם הסתיידות מתבלטת לאחור ולימין לחץ על השק והחוט מאחור ומימין C4 c5 בקטע דיסק לאחור, הסתיידות הליגמנט האחורי, היצרות הנקב הימני, לחץ על השק והחוט. C5 c6 בקע דיסק, הסתיידות, לחץ על השק והחוט. C6 c7 בקע דיסק לאחור, הסתיידות הליגמנט האחורי, לחץ על השק והחוט.

יש לראות את ה MRI. אם הממצאים בגבהים רבים עם לחץ משמעותי על החוט בד"כ הגישה הניתוחית אחורית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק