תוצאות סיטי מותני. לפני שנתיים ניתוח עמוד שידרה מותני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק

19/02/2020 | 18:53 | מאת: לי

שלום, רציתי לדעת מה אומרות תוצאות הסיטי? האם התוצאות מצדיקות את הכאבים החזקים בגב? מה הטיפול? הודגמה סקוליוזיס קלה קמורה שמאלה. נקבים נאורלים ללא הצרויות . שינויים ארטרוטים קלים במפרקים פצטלים לאורך עמוד שידרה מותני. שינויים ניווניים קלים במפרקים סקרואיליאקלים . בליטה אחורית קלה של הסחוס הדיסקלי בגובה L3-L4. בקע דיסקלי בינוני בגובה L5-S1

כאב הוא דבר סובייקטיבי, תיתכן דלקת ניוונית, ממליץ על טיפולים אלטרנטיבים.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה אנדוסקופים, פריצות דיסק